De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Luc Schrauwen Memorial

17 mei 2020

Kruip op je fiets of trek je wandelschoenen aan en geef mee een trap tegen kanker. Want de strijd tegen kanker is nog niet voorbij. Wij strijden om Luc te gedenken en om een verschrikkelijke ziekte de wereld uit te helpen. Deelnemen aan de fietstocht? Bikeaid stippelde voor ons twee prachtige tochten uit die je telkens langs de mooiste plekjes van Brasschaat en omstreken leiden. De tocht van 45 km fiets je op eigen tempo, vertrekken doe je tussen 9u en 12u30. De route van 90 km wordt onder begeleiding gefietst aan een tempo van gemiddeld 27 km/uur. Vertrek is stipt om 9u00. Liever mee wandelen? We hebben 2 mooie wandeltochten uitgestippeld voor wie liever de benen neemt dan de fiets. Je hebt de keuzen uit een korte tocht van 5km, ideaal voor met de kinderen of voor de langere tocht van 10km. Vertrekken doe je tussen 9u en 14u00. Hoeveel bedraagt het inschrijvingsgeld? Deelnemen aan de fietstocht of de wandeltocht kost 5 € per persoon. In deze prijs zit een goodiebag + pannenkoek! Kom gerust iets drinken op ons gezellig terras! Meer info: https://www.schrauwen.be/memorial/

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.