De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Lichtjeswandeling op vrij 09-12-2022

09 december 2022 17:00

Het Meyland team "Making the good move" kijkt al uit naar zondag 19 maart 2023 om opnieuw aan de start te verschijnen van de 100km-run voor Kom op tegen Kanker! Als nieuwe actie om onze 2500 euro startgeld bijeen te zamelen, organiseren wij op vrijdag 9 december een mooie avondwandeling. Wandel mee als steun voor wetenschappelijk kankeronderzoek! We voorzien 2 wandelroutes, één van ca 5à6km en één van 10km waarbij de routes met lichtjes zullen aangeduid worden maar eveneens met bewegwijzering. Voorafgaand maar zeker ook na de inspanning kan er genoten worden van overheerlijke spitburgers! Koude en warme dranken zullen zorgen voor extra sfeer en gezelligheid!

Praktische info Voldoende parkeergelegenheid op de parking van meyland NV! Starttijden wandeling: tussen 18u - 19u > vertrek aan de Vaart Keuze wandeling tocht van ca. 6 & 10 km Fluohesjes verplicht + eventueel eigen lichtjes/zaklampen Trek je beste wandelschoenen maar al aan, tot dan! ;)

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.