De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Koers op Rollen

07 oktober 2022 18:00

Op vrijdag 7 oktober 2022 zullen we een KOERS OP ROLLEN organiseren in Graaf d’Elissem.

Het belooft een gezellige, volkse avond te worden met het amusement van weleer. Al noemen we het een ‘koers’, we verwachten zeker geen wereldrecords te breken. De sfeer en gezelligheid zullen belangrijker zijn, en we hopen natuurlijk op heel veel enthousiaste ploegen en hun supporters! Zondagsrijders, Flandriens, mooiweer-coureurs, of zelfs amateurs of leken die hun benen eens willen losgooien op de rollen: iedereen is welkom!

In totaal zullen er tussen de 20 en de 32 ploegen (van telkens 2 tot 4 renners) kunnen deelnemen aan het evenement. Op het podium zullen 8 fietsen op rollen gezet worden, waarop om beurt coureurs uit verschillende ploegen tegen elkaar rijden. De ene keer is dat tegen de klok, dan weer een aflossingskoers of een sprintje. Op het einde is er een afvallingskoers, en een winnaar!

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.