De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Italiaanse wijnactie

13 november 2020 01 maart 2021

Wij verkopen heerlijke italiaanse wijn voor uw meest gezellige momenten met vrienden en familie.

Prijs 10€/fles waarvan 3€ naar de actie. 

Plaats uw bestelling online via dit formulier: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=A9fDSXk1v0eoiHyRP73O2UAAHiBnwElLk88D89qTjL1UN05SQjIxOFYxREZGU1MxMUVQUlpRTDU1TS4u

Volg en contacteer ons via Instagram, contacteer je favoriete Angel of stuur een mailtje naar  charliesangels.antwerp@gmail.com.

De wijnen werden door de Charlie's Angels met de beste smaak gekozen. Ook dit jaar zijn we voor het Italiaanse wijnhuis EPICURO gegaan, met de perfecte witte aperitief wijn 'Vermentino' en de rode allemans vriend 'Nero d'Avola'. Hieronder vind je meer informatie over de wijnen. 

 

 

2019 Epicuro IGP Lazio screw cap Vermentino • 0,75 Ltr. • Bianco

Mooie lichtgele kleur. Aroma's van perzik, nectarine, veldbloemen en groene kruiden. Zonnige stijl met veel smaak en rijpe tonen. Mondvullend en vrij complex voor een eenvoudige vermentino. Lekker sappige en lange afdronk die zich lekker verfrissend op het pallet vastzet.

Heerlijk bij antipasti, mediterrane salades, zeevruchten en andere vis.

De druiven van de Epicuro Vermentino worden modern gevinifieerd. Ze worden eerst licht gekneusd met daarna een inweking en zachte persing en vervolgens lagering in roestvrijstalen tanks.

2019 Epicuro Conica Nero d'Avola • 0,75 Ltr. • Rosso

Violetrode kleur met wisselende intensiteit. Volle en persistente aroma’s van kersen en specerijen. Elegant, vol en zacht in de mond.

Vinificatie bij een gecontroleerde temperatuur van 26°C gedurende 12 dagen. Rijping in roestvrijstalen tanks.

 

Meer informatie

0478605175

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.