De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Geleiverkoop op nieuwjaarsreceptie in Ellips op 27/1

27 januari 2023 14:45

Frieda's artisanale gelei is terug! Velen hebben er de laatste jaren al van geproefd en binnenkort is de lekkernij er weer. We houden een verkoop ten voordele van Kom op tegen Kanker naar aanleiding van de nieuwjaarsreceptie op vrijdag 27 januari.

Frieda Blockx verkoopt kweeperen, appelen en druiven uit eigen tuin (en gulle giften), verwerkt tot heerlijke gelei. Een delicatesse bij een stukje kaas, paté of gewoon op een toastje. Ook geschikt als hartverwarmend cadeautje! Er zijn verschillende smaken: 

  • appel – mango
  • kweepeer
  • kweepeer – druif
  • appel – druif

Een grote pot kost 8 euro. De verkoop vindt plaats op vrijdag 27 januari vanaf 14.45 uur, In het Ellips op een verkoopstandje in de gang naar het restaurant.  De voorraad is beperkt, dus wees er snel bij! 

De opbrengst gaat integraal naar de Agrorun-teams die deelnemen aan de 100km-run voor Kom op tegen Kanker op 19 maart 2023 in Deinze. Meer info bij tom.vanbogaert@lv.vlaanderen.be.

Bedankt voor je steun!

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.