De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Concert the obsCURE

10 juni 2022 20:30

Al zeven jaar weet tributeband the obsCURE als geen ander het repertoire van the Cure tot in de details te benaderen. Dit met met succes actief in Vlaanderen, Wallonië, Nederland, Duitsland en Luxemburg in zalen/clubs en festivals. 

Een show van the obsCURE staat dan ook garant voor een nostalgische trip naar de 80's en 90's toen the Cure op zijn hoogtepunt was. Niet enkel de sound, maar ook de visuals zorgen ervoor dat je the Cure hoort, ziet en voelt. Vader Dirk Vreys zet een zeer geloofwaardige Robert Smith neer en sinds dit jaar heeft zijn zoon Jarne de band als jong veulen de band vervoegd op bas en kan hij rondspringen zoals ook de echte bassist van the Cure dat doet.

Mega the cure fan Stijn Meuris is fan! the obsCURE speelt zowel de donkerere nummers als de speelse poppy singles (denk aan wereldhits als 'Just Like Heaven', 'Boys Don't Cry', 'Friday I'm In Love', 'Lullaby', 'Close To Me', ...). 

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.