De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Bubbels tegen Kanker

09 oktober 2020 04 december 2020

Champagne! Voor het goede doel...

Drink je wel eens graag een goed glas champagne en heb je je hart op de juiste plaats? Ik dacht het wel! Lees dan vooral verder...

Met ons Team Framilia verkopen wij champagne in het kader van onze deelname aan de 100km-run voor Kom Op Tegen Kanker. Een win-win-win situatie: jij doet een goede zaak met die champagne, wij kunnen deelnemen aan de 100km-run, én we steunen samen de strijd tegen kanker!

Na een uitgebreide prospectie van Team Framilia viel onze keuze op het champagnehuis Pierre Boever uit Louvois, één van de 17 Grand Cru gemeenten van de Champagne. Sebastien en Thomas Boever namen de zaak over van hun vader Pierre die zelf het na-oorlogse bedrijf in handen kreeg van hun grootvader Gaston. Sebastien, zelf oenoloog, maakt samen met zijn echtgenote Anne-Sophie op kleine schaal heerlijke topchampagnes, iets wat ook de Guide Hachette en Gault Millau de laatste jaren niet ontgaan is. Speciaal voor onze familie, vrienden en sympathisanten stellen we twee types champagne van het huis Boever voor aan zeer interessante prijzen, zeker gezien het over Grand Cru’s gaat.

  • Les Dames de France ‐ Brut - Grand Cru

Deze champagne zal ongetwijfeld bij iedereen in de smaak vallen. De samenstelling uit 80 procent Pinot Noir en 20 procent Chardonnay zorgt voor een intense neus en een subtiele smaak met hints van citrusvruchten en perzik. Ideaal als aperitief maar zeker ook passend bij zeevruchten en schaaldieren.

Prijs: € 23,90 per fles, of € 22,90 per fles bij bestelling vanaf 6 flessen

  • Cuvée Spéciale Bastien‐Thomas ‐ Brut - Grand Cru

Zoals de naam het reeds zegt is deze wijn één van de paradepaardjes van het huis Pierre Boever. Deze topchampagne is samengesteld uit 50 procent Chardonnay en 50 procent Pinot Noir en is een prachtige champagne voor de feestdagen. Eerder elegant in de neus maar met veel body en een heerlijke lange afdronk.

Prijs: € 25,90 per fles, of € 24,90 per fles bij bestelling vanaf 6 flessen

Steun het goede doel! En drink er een lekker glas champagne op!

Wil je champagne bestellen, stuur dan een e-mail, dan sturen wij de link naar het bestelformulier door.

De levering wordt voorzien begin december.

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.