De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Benefietconcert Vivarte & Four Aces Guitar Quartet

29 januari 2023 11:00

Voor dit benefietconcert slaan strijkensemble Vivarte en het Four Aces Guitar Quartet de handen in elkaar voor een uniek dubbelconcert.

Vivarte is één van de vele muziekgroepen die haar origine vinden in de bruisende muziekschoolwerking van de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans van Lier. Dit strijkersensemble vierde in 2011 nog haar twintigste verjaardag!   Haar oprichter, dirigent en bezieler is Francis Reusens - de onvolprezen muziekleraar van heel wat leden van Vivarte.  

Het Four Aces Guitar Quartet staat dan weer al jaren garant voor heerlijk samenspel op klassieke gitaar en dit van China tot Amerika. Nu eens hedendaags, dan weer een ode aan oude meesters, maar altijd met een vleugje humor.

Met werken van De Falla, Bach, Vivaldi en vele anderen ga je ongetwijfeld een heerlijke zondagochtend tegemoet.

Aan u om alle snaren op het podium te tellen!

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.