De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

2e Bos- & Natuurloop/-wandeling tvv KOTK

07 december 2019 22 maart 2020

Lopen en wandelen in de mooie natuur voor het goede doel!

Wij zijn een aantal enthousiaste lopers die jaarlijks meewerken aan de bosloop t.v.v. Kom op tegen Kanker (www.facebook.com/bosloopkotk).

Na tien geslaagde edities van de jaarlijkse Bosloop t.v.v. Kom op tegen Kanker in Lichtaart (Kasterlee), vonden we het verleden jaar de hoogste tijd om naast het organiseren van dat evenement, zelf eens de loopschoenen aan te binden. De 100km-run voor Kom op tegen Kanker op 24 maart 2019 (www.100kmrun.be) leek ons daarvoor de ideale gelegenheid. Het duurde dan ook niet lang vooraleer we vier gemotiveerde lopers hadden om deel uit te maken van ons team.

Zowat elk van ons werd al met kanker geconfronteerd. Aan motivatie is er dus geen gebrek. Na de uiterst geslaagde editie van dit unieke loopevenement t.v.v. kankeronderzoek in 2019, waarbij elk van ons geraakt werd door de solidariteit, inzet en support van allen aanwezig in de Schorre in Boom, staken wij al snel de koppen samen om te kijken of een deelname in 2020 in Knokke-Heist tot de mogelijkheden behoorde. 

Al snel besloten wij ons terug te engageren voor de derde editie in Knokke-Heist op zondag 22 maart.

Om centjes in te zamelen organiseren wij op Zaterdag 7 december in samenwerking met FC Sportief een bos- en natuurloop/wandeling in Grobbendonk met vrij vertrek tussen 9 en 11u30. We nodigen jullie bij deze dan ook allen hartelijk uit om samen met ons te komen lopen/wandelen voor het goede doel!

Team Bosloop KOTK gaat er opnieuw voor en kan hopelijk nogmaals rekenen op uw goede hart. Alvast bedankt!

Sonja, Natalie, Eef, Louis, Dirk Team Bosloop Kom Op Tegen Kanker.

Praktische informatie:

Datum: zaterdag 7 december 2019 Start: vrij vertrek tussen 9 en 11u30 Locatie: kantine FC Sportief, Del, 2280 Grobbendonk

Afstanden: 5 - 10 - 15 km Grotendeels onverhard parcours via landelijk bos en veldwegen

Deelname kost € 5 daginschrijving (€ 4 bij voorinschrijving), kinderen tot 12 jaar betalen slechts € 3 daginschrijving (€ 2 bij voorinschrijving). 

Uw voorinschrijving is pas definitief nadat u het gepaste bedrag hebt overgemaakt op rekeningnummer BE87 3771 1113 8694. Gelieve uw naam + afstand in de vrije mededeling op te geven. 

Vooraf inschrijven kan tot en met maandag 2 december. Online inschrijven kan via: https://www.cognitoforms.com/TeamBosloopKOTK/INSCHRIJVINGSFORMULIER

Beperkt aantal douches en tasbewaking zijn voorzien.

De flyer kan je hier downloaden: https://bit.ly/2JagTFS Deelnamevoorwaarden: https://bit.ly/308zqrZ

Alle lopers en wandelaars zijn van harte welkom!

Team Bosloop KOTK: Sonja, Natalie, Eef, Louis, Dirk

mmv http://www.gorunning.be/index_nl.php

 

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.