De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Aanmelden

Dit is de info zoals die gold voor 1 juni. Wijzigingen zijn mogelijk.

Om de aanmelding voor vertrek vlot te laten verlopen, hebben we aan elk team een uniek teamnummer toegekend. Dat nummer ontvang je via e-mail. Zorg dat je het nummer zeker bij de hand hebt bij het aanmelden van je team. Dat kan op maandagochtend 1 juni tussen 7.30 en 9.30 uur aan de registratiestand in De Stormmeeuw. Opgelet: na 9.30 uur is het niet meer mogelijk om je startpakket op te halen. Ook T-shirts wisselen is na 9.30 uur niet langer mogelijk.

Aan de registratiestand krijg je een pakket met daarin het startnummer voor elk teamlid, de drank- en eetbonnetjes voor de lopers, een voucher voor de vier KBC-drinkbekers. Als je loopshirts bestelde, dan zitten die ook mee in het startpakket.

Je kunt je startpakket ook al op zondagnamiddag 31 mei, de dag voor de 100km-run, tussen 14 en 19 uur oppikken in Knokke-Heist. Zo proberen we de grote drukte op maandagochtend te vermijden. Dat kan op het Alfred Verweeplein, aan het gemeentehuis.

Het is niet nodig dat het hele team zich op zondagnammidag of maandagochtend aanmeldt om het starterspakket op te halen. Eén teamlid kan alle informatie doorgeven en het materiaal ophalen. Moet je team kort voor de start nog een ongeplande loperswissel doorvoeren? Breng dan wel de identiteitskaart mee van de loper die invalt.

Terug naar overzicht

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.