De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Aan Zee Hotel van actievoerder Natalie

Samen met de lopers van de 100km-run de strijd tegen kanker een extra boost geven? Daar is actievoerder Natalie zeker voor te vinden. In september verkoopt ze steevast azalea's tijdens het Plantjesweekend voor Kom op tegen Kanker en dit jaar geeft ze ook de 100km-run een duw in de rug.

Deelnemers krijgen immers een fikse korting in haar Aan Zee Hotel in De Panne. Zij betalen in het weekend van 4 en 5 september € 60 per nacht in een tweepersoonskamer (inclusief ontbijt) in plaats van € 85.
Snel zijn is wel de boodschap, want er zijn maar vier kamers beschikbaar.

Boeken kan via e-mail naar info@aanzeehotel.be. Vergeet zeker niet om je deelname aan de 100km-run en je teamnaam en actienummer te vermelden.

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.