De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

25 % korting in het Plopsa Hotel

‘Iedereen kent wel iemand die met kanker wordt geconfronteerd. Daarom willen ook wij onze duit in het zakje doen voor het broodnodige kankeronderzoek.’ Aan het woord is Hans Bourlon, CEO van Studio 100, en hij voegt meteen de daad bij het woord.

Deelnemers van de 100km-run en hun begeleiders kunnen tijdens het weekend van 3 september 2021 immers aan een voordeeltarief overnachten in het Plopsa Hotel in De Panne. En dat samen met hun familie of andere teamleden.
Ze krijgen maar liefst 25 % korting. Bovendien is ook de toegang tot Plopsaqua De Panne, Mayaland Indoor en/of Plopsaland De Panne in de prijs inbegrepen.

Interesse? Lees dan hieronder meer over het aanbod, of droom alvast weg op de website van het Plopsa Hotel. Wees er daarna snel bij, want het aantal kamers en suites is beperkt.


Van welk aanbod kan ik profiteren in het Plopsa Hotel?

Als partner van de 100km-run biedt het Plopsa Hotel je een korting van 25 % op je verblijf. Dit aanbod geldt voor een beperkt aantal geselecteerde kamers en suites. De toegang tot Plopsaqua De Panne, Mayaland Indoor en/of Plopsaland De Panne is in de prijs inbegrepen.

De prijs van de kamer wordt berekend op basis van het aantal hotelgasten én het type kamer.
 

Wanneer kan ik van deze actie profiteren?

Boek je een overnachting in het weekend van 3 september, dan krijg je 25 % korting op je verblijf.
 

Plopsa hotelWie kan allemaal van deze actie profiteren?

Alle deelnemers en begeleiders van de 100km-run. Elk team ontving via e-mail een code waarmee je tot vijf kamers kunt boeken. Je kunt dus kamers boeken voor de vier lopers en voor de begeleider. Je hoeft niet per team te boeken, maar het kan natuurlijk wel.


Met hoeveel personen kun je op een kamer slapen?

De kamers bieden ruimte aan één tot zes personen.
 

Wat is er inbegrepen in de kamerprijs?

Je overnachting, een uitgebreid ontbijtbuffet, een luxe-avondbuffet (exclusief alle dranken), toegang tot de geopende parken en een parkeerplaats.

De toegang tot de parken varieert:

Aankomst op vrijdag 3 september 2021:

  • Toegang tot Plopsaqua De Panne en Mayaland Indoor op vrijdag
  • Toegang tot Plopsaland De Panne, Plopsaqua De Panne en Mayaland Indoor op zaterdag

Aankomst op zaterdag 4 september 2021:

  • Toegang tot Plopsaland De Panne, Plopsaqua en Mayaland Indoor op zaterdag én zondag

Alle extra's, zoals de aankoop van eten, drinken en souvenirs in het hotel of de parken, zijn niet in de prijs inbegrepen.


Hoe kan ik een kamer in het Plopsahotel boeken?

Elk 100km-run-team ontving via e-mail een kortingscode waarmee je max. vijf kamers kunt boeken. Geef je die code in bij het boeken op plopsahotel.be, dan word je korting automatisch verrekend. De prijs die je te zien krijgt, is dus meteen de prijs inclusief de korting van 25 %. De code is alleen geldig voor boekingen voor een verblijf tussen 3 en 5 september.

Je boekt dus rechtstreeks bij het Plopsa Hotel en niet via Kom op tegen Kanker. Kom op tegen Kanker kan dan ook niet aansprakelijk worden gesteld inzake deze boeking.
 

Kan ik de overnachting ook boeken in combinatie met een treinticket naar De Panne?

Dat kan jammer genoeg niet. Het Plopsa Hotel is wel vlot bereikbaar via het openbaar vervoer en de NMBS biedt bijvoorbeeld verschillende interessante opties aan, zoals een weekendbiljet of de rittenkaart Standard Multi. Het Plopsa Hotel beschikt ook over een ruime bovengrondse parking (P1). De hotelgasten die in een suite verblijven, hebben per suite recht op 1 ondergrondse parkeerplaats.
 

Kan ik zelf kiezen welke kamer ik boek?

Je kunt kiezen in welke kamer je slaapt en dit zolang de bezetting van het hotel het toelaat. Niet alle kamers en suites vallen onder het voordeeltarief, wees er dus snel bij!
 

Krijg ik extra korting als ik een Plopsa-abonnement heb?

De korting voor de teams van de 100km-run is niet cumuleerbaar met andere kortingen. Je krijgt dus geen extra korting als je een Plopsa-abonnement hebt.
 

Moet ik een voorschot betalen?

Je betaalt het volledige bedrag bij het reserveren van je kamer. De boeking is pas geldig na deze betaling.
 

Kan ik de kamer nog annuleren?

Bij het reserveren van de kamer kun je voor 3,50 euro per persoon ook een annulatie-optie toevoegen aan je boeking. Hierdoor is je annulering, mits geldige en gestaafde reden, steeds volledig kosteloos. Je kunt alle voorwaarden rustig nalezen op de website van het Plopsa Hotel.
 

Wat als de 100km-run wordt afgelast?

Als de 100km-run wordt afgelast, zullen Kom op tegen Kanker en het Plopsa Hotel hierover tijdig gezamenlijk communiceren. Indien het Plopsa Hotel wel open is tijdens het weekend van 3 tot 5 september, kun je je boeking behouden. Is dat niet het geval, dan bekijken we samen of je verblijf kan worden verplaatst naar de nieuwe datum van de 100km-run.
 

Wat als het Plopsa Hotel in het weekend van 3 september niet mag openen omwille van de coronamaatregelen?

Dan bekijkt het Plopsa Hotel graag samen met jou de mogelijkheden om je verblijf kosteloos te verplaatsen, of om je verblijf terug te betalen.

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.